Produkty pro kuřecí jatka uk (36)

Mražené Charolaise mleté maso - 700g krabice

Mražené Charolaise mleté maso - 700g krabice

Charolaise mleté maso - 15% tuku - 2 x 350g - čisté hovězí
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Venkovská klobása

Venkovská klobása

Sousedský salám z Ostrova krásy je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 300 g a má délku 27 cm. Balení: karton o hmotnosti 10 kg pro přibližně 33 kusů Skladování: maximálně 18 °C Datum minimální trvanlivosti: 95 dní
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Trubková stolička 16/100 mm, šroubovací víčko se lžičkou

Trubková stolička 16/100 mm, šroubovací víčko se lžičkou

Trubková stolička 16/100 mm, šroubovací víčko s lžičkou
Iberský Bellota Chorizo - BEDRA A UZENINY

Iberský Bellota Chorizo - BEDRA A UZENINY

Embutido vyrobený z směsi mletého masa z iberského vepřového, přidané soli a koření, hnětený a plněný do střívka. S jemnou chutí a charakteristickou vůní. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, paprika, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina, přírodní aroma a přírodní hovězí střívko. 100 % přírodní ingredience. Bez umělých E. Hmotnost: 0,280 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina. Hmotnost: 0,280 kg
Precizní Sponkovačka - Prodej / Pronájem

Precizní Sponkovačka - Prodej / Pronájem

Přístroj na jemné bodové svařování je nezbytný pro přesnou kontrolu teploty na obrobku. Rychlým a jednoduchým upevněním termoelektrického článku na materiál dosáhnete přesných měření. Tento přístroj se vyznačuje svou hmotností a malými rozměry. Proto je preferován každým technikem svařování. I když je přístroj tak malý a lehký, má všechny vlastnosti, které má i velký přístroj na jemné bodové svařování. Přístroj může být během práce neustále v přiložené, pohodlné tašce přes rameno, takže je chráněn před vlhkostí a teplem. Typ: MiniWeld Napětí: 4 x AA 1,5 V baterie Hmotnost: 540 g Rozměry: 190 mm (V) x 137 mm (Š) x 45 mm (H) Životnost baterie: cca 250 sváření při 30 Joulech s novými bateriemi Proud: max. 63 Voltů při bodování Ochranná třída: IP 30
EURO 7,00 AL KG PROSCIUTTO CRUDO MARTELLI STAGIONATO NAZIONALE DISOSSATO

EURO 7,00 AL KG PROSCIUTTO CRUDO MARTELLI STAGIONATO NAZIONALE DISOSSATO

Zdravý a přírodní produkt, jeden z nejznámějších výrobků Made in Italy na světě. V našich třech závodech v provincii Parma nevyrábíme jen tak nějakou sušenou šunku, ale pravý Prosciutto di Parma D.O.P., jak stanovuje výrobní předpis. Kromě toho jsme schopni nabídnout produkty v různých formátech a zralosti, abychom vyhověli potřebám každého zákazníka, všechny garantované kontrolovaným řetězcem Martelli. KG 5,952 ČISTÁ HMOTNOST ZA KG EURO 7,00 EXPIRACE 10/10/2025 BALENÍ PO 4 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 4 KS
BeefSteaker - Odběr vzorků masa

BeefSteaker - Odběr vzorků masa

Fleisch-Probenehmer BeefSteaker pro manuální vyříznutí vzorku tkáně pro mikrobiologické vyšetření povrchů jatečných těl. Vrták se zašroubovává ručně. Fleisch-Probenehmer pro bakteriologické odběry vzorků z povrchů jatečných těl. Jateční provozy (jatek, řeznictví atd.) jsou v rámci provozní kontroly a pro sledování hygieny porážky povinny pravidelně provádět mikrobiologické vyšetření jatečných těl, např. skotu, prasat, ovcí, koz a koní. Odběrače vzorků pro odběr z jatečných těl jsou podobné korkovému vrtáku. Pomocí nich lze metodou vyřezávání (destruktivní metoda), také nazývanou korkový vrták nebo excizní metoda, odebrat kruhový vzorek tkáně o velikosti 5 cm² z povrchu. Vyříznutý vzorek je po vyříznutí pomocí skalpelu a pinzety odebrán z jatečního těla. Sřezná plocha: 25 mm Ø
Iberský žaludový salám - Uzeniny

Iberský žaludový salám - Uzeniny

Produkt vyrobený z mixu mletého nebo kouskovaného masa, přidaného se solí, paprikou a kořením, hněteného a plněného do přírodní vepřové střívko v dokonalém stavu zrání. Iberská prasata Brisa Iberská prasata Brisa mají zvláštní charakteristiky, které je výrazně odlišují od ostatních, což vede k výrobě iberských produktů nejvyšší kvality. Jsou to exempláře s genetickou historií, jejichž původ spočívá v poddruhu Sus Scrofa Mediterraneus, původních obyvatel slavných španělských dehes, především v oblasti Salamanky. Aplikované postupy V Iberských Brisa procházejí všechny kusy uzenin těmito postupy: mletí, přidání ingrediencí a hnětení, chlazení, plnění, sušení a zrání. Výhody uzenin Uzeniny jsou bohaté na hořčík, fosfor, zinek a draslík. A navíc, iberská prasata Brisa nám poskytují maso. Energetická hodnota: 432Kcal / 1919KJ Tuky: 38.5 g Nasycené tuky: 15.3 g Sacharidy: 2.1 g Cukry: 1.3 g Bílkoviny: 26 g Sůl: 3 g
Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Černá vepřová šunka, sytě červené barvy a intenzivní chuti, připomíná vůni lesa a má hlubokou sladkost, která vychází z typu chovu a krmení na volném prostranství. I zpracování, které je zcela řemeslné, probíhá s respektem k našim emilským tradicím.
5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

5 kg Farmářská vepřová krabice – Gascon plemeno

Naši prasata se od svého narození prohánějí v 6000 m² velkém parku, který je ve stínu ořechů. Jejich strava se skládá z granulí specifických pro potřeby prasat a také z odpadů z farmy, které jsme nemohli prodat kvůli třídění (dýně, melouny, ořechy, obiloviny, konopí). Rasa Gascon jsou černá prasata, poměrně malé velikosti, protože jejich růst je pomalý, velmi společenská a hravá, s ušima spadlými přes oči. Jejich maso je typicky mramorované a má vynikající chuť. HMOTNOST: 5 kg BALENÍ: 5 kg
Rekondicionované Sudy 600L - Rekondicionované 600L Francouzské Dubové Sudy

Rekondicionované Sudy 600L - Rekondicionované 600L Francouzské Dubové Sudy

Barikové sudy na 3 nebo 4 vína z francouzského dubu (27 mm) Tyto sudy byly znovu zpracovány podle následujícího protokolu: - Demontáž a ořezání dno - Ořezání vnitřku sudu o 5 mm - Opětovné zahřátí sudu (k dispozici několik zahřátí) - Montáž dno - Broušení vnější strany - Test těsnosti - Laserové značení a dokončení
100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

100% žaludový iberský šunka - Čistá iberská šunka z prasete s žaludy

Šunka vyrobená z čistokrevných iberských prasat chovaných na volném prostranství v dehesa. Certifikované kvalitní kusy vyrobené podle iberského standardu.
Králíčí Maso - Mražené Králíčí Maso

Králíčí Maso - Mražené Králíčí Maso

İçeriğinde az miktarda yağ olduğundan kilo aldırmaz. Ancak yeterli miktarda tüketilmesi tavsiye edilir. İnsan vücudunun enerji miktarını yeteri derecede karşıladığından uzun süre dinç kalmasını sağlar. Bu özelliği sayesinde yorgunluk ve stres gibi rahatsızlıklara da zemin hazırlayan durumu en aza indirger. Yapılan araştırmalarda tavşan eti vücudun ihtiyacı olan proteinin yüzde yüzünü rahatlıkla karşılar. Protein maddesi vücuttaki organların işlevselliğini artırır. Özellikle sindirim için gerekli olan protein adeta vücudu kısa sürede yeniler. Çoğu hastalıkları önleyen protein kemik ve kasları da güçlendirir. Sinir sistemi ve kan hücreleri için gerekli olan B 12 vitamini bakımından da zengin olan tavşan eti, vücudun günlük ihtiyacının yüzde 120'sini rahatlıkla karşılar. Tavşan eti güçlü bir antioksidandır. Vücuttaki serbest radikalleri temizler. İdrar yoluyla enfeksiyonlu hücreleri atar. Ayrıca selenyum maddesi de içeren tavşan eti, çocuk yapma olasılığını artırır.
GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY

GRAN RESERVE DUROC RASA ŠUNKA DRŽÁK - ŠUNKY Reference: 5105 HMOTNOST: 8-8,5 kg
Solená Pancetta s černým pepřem

Solená Pancetta s černým pepřem

Solená a sušená pancetta po dobu 2 měsíců z 50% vepřového masa plemene Duroc, pokrytá černým pepřem.
Bio Maso a Bio Klobásy

Bio Maso a Bio Klobásy

Domácí bio klobásy a domácí bio maso z vepřového a hovězího z vlastní farmy. Porážku provádíme v pevně stanovených termínech. Bio-masné výrobky - Hovězí svíčková - Roastbeef - Hovězí pečeně - Vepřová pečeně - Guláš - Surová pečeně Vařené maso - Kloubové plátky - Hřbet - Svíčková - Kotleta - Špikovaná pečeně - Koleno - Slanina - Žebra - Masové kosti - Vlnité maso Čerstvé, uzené a ve sklenicích - Játrová klobása - Krvavá klobása - Klobása na gril - Lovecká klobása - Mleté maso - Pepřová klobása - Těsto na klobásy Pro bio trhy a řeznictví pracujeme také na zcela zvláštní přání a Vaši objednávku. Zeptejte se nás, rádi Vám poradíme.
Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Sušená Vepřová Klobása - Bio Uzeniny

Všichni naši prasata jsou certifikována v ekologickém zemědělství. Jsou krmena certifikovanými obilovinami AB z naší farmy. Náš sušený vepřový salám je balen vakuově. Zaručeno bez laktózy a bez dusitanových solí. Datum minimální trvanlivosti: 3 měsíce. Hmotnost: 190g
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Kalabrijský Filet - Kalabrijské Uzeniny

Kalabrijský Filet - Kalabrijské Uzeniny

Filet se získává zpracováním vepřové panenky. Maso se důkladně osolí a ručně masíruje, poté se naplní do přírodní střívka a nechá se zrát více než 70 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během solení se přidávají koření a aromatické byliny typické pro kalabrijský recept. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252
Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
Pipetový hrot 50-1000 PP (modrý)

Pipetový hrot 50-1000 PP (modrý)

Pipetový hrot 50-1000 PP (modrý)
EURO  8,00  AL KG SALAME PIACENTINO  DOP

EURO 8,00 AL KG SALAME PIACENTINO DOP

Salame Piacentino DOP je produkt z uzenářství, plněný, hrubě mletý, získaný z libových částí a malé procento tučných částí prasat patřících k plemenům Large White a Landrace Italiana, Duroc nebo jiným plemenům kompatibilním s italským těžkým vepřem. GR 0, 591 CENA ZA KG EURO 8,00 BALENÍ PO 5 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 5 KS EXPIRACE 29/09/2025
Zkumavka, šroubovací víčko, 20/76 mm, kulaté dno, stojící okraj

Zkumavka, šroubovací víčko, 20/76 mm, kulaté dno, stojící okraj

Zkumavka, šroubovací víčko, 20/76 mm, kulaté dno, stojící okraj
Depresor jazyka 150 mm, Polystyren

Depresor jazyka 150 mm, Polystyren

Depresor jazyka 150 mm, Polystyren
Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušený hovězí hrnec Aubrac - Plátky sušeného hovězího masa Aubrac bez dusitanů

Sušené hovězí maso nakrájené na tenké plátky ve skleněné nádobě 100% recyklovatelné. Kromě verze „Popine“ o hmotnosti 70 g objevte verzi XXL, Chaudron o hmotnosti 600 g! Díky svému inovativnímu konceptu se Chaudron sušeného hovězího masa z Aubracu uchovává při pokojové teplotě po dobu 3 měsíců. Vyrobeno v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, sušené hovězí maso, které se také nazývá bresaola, cecina nebo sušené maso podle receptů a regionů, respektuje řemeslné dovednosti našich předků a obsahuje pouze 3 ingredience: hovězí maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže, jeden z nejlepších pepřů na světě! Sušené maso pochází z kusů z hovězí kýty, toto sušené hovězí maso vám nabízí uzenářské výrobky bez nitritů a konzervantů, 100% přírodní. Ručně solené a pepřené, sušené po dobu několika měsíců, poté nakrájené a vakuově balené ve své skleněné nádobě. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: 600 g DLC: 90 dní
Míchací stěrka 120 mm, Polystyren

Míchací stěrka 120 mm, Polystyren

Míchací stěrka 120 mm, Polystyren
Pipetový hrot 0,1 - 20 PP (krystal)

Pipetový hrot 0,1 - 20 PP (krystal)

Pipetový hrot 0,1 - 20 PP (krystal)
Močový pohár 100 ml se šroubovacím víčkem, ozařovaný

Močový pohár 100 ml se šroubovacím víčkem, ozařovaný

Močový pohár 100 ml se šroubovacím víčkem, ozářený